Storhamargata 2, 2317 Hamar Tlf: 91900090

Reservasjon

Reserverbord

Dersom du ønsker å reservere bord hos oss og reservasjon gjelder for inntil 6 personer, så kan du i kalenderen under velge antall gjester og dato for når du kunne tenke deg bord. Du vil da få opp aktuelle tider vi har ledige bord. Velg så ønsket tid og fyll ut informasjon hvor vi kan sende bekreftelse. Dersom noen av dere skulle ha spesielle behov, matallergier eller andre ønsker i forbindelse med besøket, så kan du skrive dette inn i kommentarfeltet.

Dersom du ikke får opp ledige tider på ønsket dato så betyr det at vi dessverre er fullbooket. Det er kun mulig å reservere bord inne og ikke på vår uteservering i bakhagen.

Reserver bord her

For grupper på over 6 gjester ber vi om at dere sender oss en epost på booking@basarene.no, ringer oss på + 47 91900090 eller stikker innom for reservasjon slik at vi kan tilpasse meny og opplegg etter deres ønsker. Det samme gjelder for reservasjon av vår vinkjeller hvor vi tar mot grupper på mellom 8 og 16 gjester, vårt chambre rom mot Stortorget med plass til inntil 25 gjester eller i forbindelse med reservasjon av vårt chef`s table. Her lager vår kjøkkensjef et helt spesielt måltid for våre gjester etter avtale.

Det beste for å reservere bord hos oss er enten å finne et ledig bord i kalenderen over, eller å sende en epost til booking@basarene.no