Storhamargata 2, 2317 Hamar Tlf: 91900090

Talasi Hamar

Vårtlokale Hamar -øl Talas

I kjelleren på Basarbygget har vi utviklet vårt lokale øl under merkenavnet TALAS. Ølet produseres i dag i samarbeide med bryggeriet St Hallvard Bryggeri og serveres i Basarene, samt selges i de fleste dagligvarebutikkene i regionen.

Vi er veldig stolte av ølet vår tidligere bryggerimester Jeremy Metzger utviklet. Han hadde store lidenskap for øl – og ølbrygging. De råvarene som benyttes i vårt Talas ØL er nøye valgt ut med tanke på kvalitet og smak.

For øyeblikket prouserer vi følgende ulike sorter TALAS øl med 4,7% alkoholstyrke som du finner i de fleste matbutikker på innlandet. Vi har inngått distribusjonsavtale med Norgesgruppen, Rema 1000, Coop og Gulating. Finner du ikke Talas øl i din lokale matbutikk eller hos Gulating, ja så be kjøpmannen bestille lokalt øl
TALAS om Pils
TALAS om Blond
TALAS om Tropical
TALAS om Pilsner i Trysil

I tillegg har vi utviklet vår egen Talas æplemost som er utviklet i samarbeide med Braastad Epler på Nes. Vår æplemost selges i Basarene og er utviklet med tanke på å kunne kombineres med vår mat og er kjent for sin særegne og friske smak.

TALAS øl har blitt kåret til publikumsvinneren på flere festivaler, samt at vi har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for vårt forpakningsdesign.

Du kan like Basarene Bryggeri på Facebook

¨ I tillegg kan du følge oss på Instagram under Vi_talas samt på Untappd hvor du kan lese alt om vårt øl.