Storhamargata 2, 2317 Hamar Tlf: 91900090

Mikrobryggeri

Basarenebryggeri

I kjelleren på Basarbygget har vi et lite mikrobryggeri som forskyner restauranten i etasjen over med vårt eget øl under merket TALAS. Vi er veldig stolte av vår bryggerimester Jeremy Metzger og han store lidenskap for øl – og ølbrygging. De fleste råvarene vi benytter er nøye valgt ut med tanke på kvalitet og smak.

I løpet av året har han jobbet fram en rekke nye øl som nå selges i restauranten, samt i vår egen bar inne eller ute – Talas bar. Normalt har vi til en hver tid mellom 5 til 7 ulike Talas øl på tapp og flaske, samt at vi kan anbefale vår egen Talas planke hvor du kan nyte 4 ulike sorter øl servert på 0,2 glass med en liten historiefortelling knyttet til de ulike sortene.

Hver jul brygger vår brygger Jeremy vårt eget juleøl som du kan nyte i baren eller i kombinasjon med et godt måltid. Et tradisjonelt mørkt og fyldig juleøl som har fått navnet Talas om Nissen

For øyeblikket har vi lansert følgende ulike sorter TALAS øl med 4,7% alkoholstyrke som du finner i de fleste matbutikker på innlandet. Vi har inngått distribusjonsavtale med Norgesgruppen, Rema 1000, Coop og Gulating. Finner du ikke Talas øl i din lokale matbutikk eller hos Gulating, ja så be kjøpmannen bestille lokalt øl
TALAS om Pils
TALAS om Blond
TALAS om Tropical
TALAS om IPA på boks ( 0,33l) lanseres i juli/ august 2018

TALAS øl har blitt kåret til publikumsvinneren på flere festivaler, samt at vi har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for vårt forpakningsdesign.

Du kan like Basarene Bryggeri på Facebook

¨ I tillegg kan du følge oss på Instagram under Vi_talas samt på Untappd hvor du kan lese alt om vårt øl.


Talas juleøl 2015


Til jul og vintersesongen har vi jobbet fram to helt nye øl vi er veldig stolte av. For juleølet har vi plukket fram de samme krydderne kjøkkenet hadde brukt til pepperkaker, justert de litt og hevet de oppi mesken under bryggingen. Resultatet er et juleøl med de kjente tonene av jul som skal passe til både middag og dessert.

Da vi skulle starte med vinterølet tok vi utgangspunkt i den vakre lilla fargen som fyller himmelen over Nes rett før sola forsvinner for dagen. For å få dette til måtte vi hente enda mer solbær fra Helge Hvoslef på nettopp Nes. Resultatet ble et helt utrolig spennende øl med gode syrlige toner, og mest spennende av alt en klar munnfølelse med tanniner fra skallet. Denne er spesielt godt egnet til mat.